۷ تا از بهترین افزونه پشتیبان گیری وردپرس

بدون دیدگاه
آموزش امنیت سایت،آموزش وردپرس از صفر،مقالات آموزشی

۷ تا از بهترین افزونه پشتیبان گیری وردپرس |  ۷Best WordPress Backup Plugins

سلام خدمت شما کاربران عزیز سایت یوتا وردپرس ، در ادامه آموزش وردپرس از صفر به معرفی ۷ تا از بهترین افزونه پشتیبان گیری وردپرس میپردازیم. این مقاله از سایت wpbeginner و از آدرس روبرو ترجمه شده است. ( کلیک کنید )

ایجاد پشتیبان گیری منظم وردپرس بهترین کاری است که می توانید برای امنیت وب سایت خود انجام دهید. پشتیبان گیری به شما آرامش ذهن می دهد و می تواند شما را در موقعیت های فاجعه بار مانند زمانی که سایت شما هک شده یا شما به طور تصادفی رمز عبور خود را فراموش کرده اید بسیار کمک کند.

چندین افزونه وردپرس پشتیبان گیری برای سایت های وردپرسی بصورت رایگان و تجاری ( پولی ) وجود دارند و استفاده از اکثر آنها نسبتا آسان است. در این مقاله، ما ۷ تا از بهترین افزونه های پشتیبان گیری وردپرس را خدمت شما معرفی میکنیم.

نکته مهم  : اکثر سرویس دهندگان میزبانی وب بصورت هفتگی از سایت های زیرمجموعه خود پشتیبان تهیه میکنند اما توصیه میکنیم که شما حتما خودتان بصورت دستی این کار را انجام دهید و به میزبان سایتتون بسنده نکنید.

اگر از وب سایت وردپرس خود پشتیبان گیری نکرده اید، یکی از این ۷ افزونه را انتخاب کنید و از آن استفاده کنید.

۱. افزونه پشتیان گیری وردپرس UpdraftPlus :

افزونه پشتیبان گیری وردپرس updraftplus

افزونه پشتیبان گیری وردپرس updraftplus

افزونه UpdraftPlus محبوب ترین افزونه برای پشتیبان گیری وردپرس رایگان موجود در اینترنت است. این افزونه در بیش از ۲ میلیون وب سایت استفاده می شود.

UpdraftPlus به شما امکان می دهد یک نسخه پشتیبان کامل از سایت وردپرس خود را ایجاد کنید و آن را در ابر ذخیره کنید یا از طریق کامپیوتر خود دانلود کنید.

این پلاگین پشتیبان گیری قابلیت برنامه ریزی شدن را دارد و همچنین میتوانید بصورت دستی و در هر زمان که مایل بودید نسخه پشتیبان را تهیه کیند. شما همچنین می توانید فایل هایی را که می خواهید پشتیبان گیری کنید انتخاب کنید.

این افزونه می تواند به طور خودکار پشتیبان گیری شما را در Dropbox، Google Drive، S3، Rackspace، FTP، SFTP، ایمیل و چندین سرویس ذخیره سازی ابر دیگر ذخیره کند.

علاوه بر پشتیبان گیری از هر وب سایت وردپرس، UpdraftPlus همچنین به شما اجازه می دهد تا به آسانی پشتیبان گیری را مستقیما از پنل مدیریت وردپرس خود بازگردانید.

UpdraftPlus همچنین یک نسخه تجاری ( پولی ) با افزودنی دارد نسخه تجاری این افزونه وردپرس برای انتقال وب سایت  ، جستجوی پایگاه داده و جایگزینی، پشتیبانی از  سایت های شبکه و چندین ویژگی مناسب است. همچنین با تهیه نسخه تجاری شما میتوانید از تیم سازنده یک پشتیبانی حرفه ای دریافت کنید.

مرور: UpdratPlus محبوب ترین افزونه پشتیبان گیری وردپرس در بازار است. این افزونه بیش از ۲ میلیون نصب فعال و میانگین امتیاز ۴.۹ از ۵ ستاره را دارد. نسخه رایگان این افزونه دارای ویژگی های فراوانی است، ولی اگر میخواهید امکانات بیشتری داشته باشید میتوانید افزونه را به نسخه Premium ارتقا دهید.

قیمت در سایت مرجع : ۷۰ دلار

برای مشاهده قیمت های نسخه تجاری در سایت مرجع کلیک کنید

۲. افزونه پشتیان گیری وردپرس (VaultPress (Jetpack Backups :

بهترین افزونه پشتیبان گیری وردپرس

افزونه VaultPress توسط Matt Mullenweg (بنیانگذار وردپرس) و تیم او در Automattic تاسیس شد. VaultPress در حال حاضر بخشی از محصول دیگر Automattic است که به نام JetPack شناخته می شود. برای استفاده از VaultPress به یک طرح اشتراک JetPack نیاز خواهید داشت. برنامه های قیمت گذاری متعدد با مجموعه ای از ویژگی های مختلف وجود دارد.

قیمت افزونه VaultPress  برای هر ماه ۳.۵۰ دلاراست. شما به راحتی می توانید با چند کلیک افزونه پشتیبان گیری VaultPress را راه اندازی کنید و یا پشتیبان ها را بازگردانی کنید. برنامه های بالاتر Jetpack نیز اسکن امنیتی و چندین ویژگی قدرتمند دیگر را ارائه می دهند. ( منظور از برنامه های بالاتر ، پلن های بهتر و البته گرانتر این افزونه است )

معایب این افزونه :

اول،  اگر شما یک چند تا وب سایت وردپرسی داشته باشید باید برای هرکدام ماهیانه ۳.۵ دلار را بپردازید.

دوم، شما مجبور به عضویت در JetPack هستید، باید یک حساب در WordPress.com ایجاد کنید، و پلاگین Jetpack را در سایت خود نصب کنید.

در نهایت، پشتیبان گیری فقط برای ۳۰ روز در برنامه های پایین تر ذخیره می شود. اگر می خواهید یک آرشیو پشتیبان گیری نامحدود داشته باشید، پس شما باید ۲۹ دلار در هر ماه برای هر وب سایت پرداخت کنید که برای مبتدیان بسیار گرانتر از سایر گزینه های پیشنهادی ما در این مقاله است.

برای مشاهده قیمت های نسخه تجاری در سایت مرجع کلیک کنید

۳. افزونه پشتیبان گیری وردپرس BackupBuddy :

پشتیبان گیری از وردپرس

پشتیبان گیری از وردپرس

افزونه BackupBuddy یکی از پرطرفدارترین افزونه های تجاری پشتیبان گیری وردپرس است که در بیش از نیم میلیون سایت وردپرس استفاده می شود. این افزونه اجازه می دهد تا شما به راحتی روزانه، هفتگی و ماهانه پشتیبان گیری را برنامه ریزی کنید.

با BackupBuddy، شما می توانید پشتیبان گیری خود را به صورت خودکار در سرویس های ذخیره سازی ابر مانند Dropbox، Amazon S3، Rackspace Cloud، FTP، Stash (خدمات ابری خود) ذخیره کرده و حتی آن را به خودتان ایمیل کنید.

بزرگترین مزیت استفاده از BackupBuddy این است که این سرویس مبتنی بر اشتراک نیست، بنابراین هزینه ماهانه وجود ندارد. شما می توانید از افزونه بر روی تعداد وب سایت های ذکر شده در سایت BackupBuddy  استفاده کنید.

شما حتی می توانید از BackupBuddy برای ساخت بسته نصبی آسان، انتقال و بازیابی وب سایت ها استفاده کنید.

برای مشاهده قیمت ها در سایت مرجع کلیک کنید

۴. افزونه پشتیبان گیری وردپرس BoldGrid Backup :

بکاپ گیری از وردپرس

بکاپ گیری از وردپرس

افزونه BoldGrid Backup هم یک افزونه خوب برای پشتیبان گیری از سایت های وردپرسی است که توسط BoldGrid طراحی شده است.

این افزونه اجازه می دهد تا به راحتی پشتیبان گیری وب سایت خود را ایجاد کنید، سایت خود را بعد از خرابی بازگردانید و حتی می توانید از آن برای جابجایی سایت خود در هنگام تغییر میزبان استفاده کنید. شما می توانید پشتیبان گیری خودکار را راه اندازی و یا با یک کلیک پشتیبان گیری کنید.

BoldGrid Backup همراه با یک ویژگی حفاظت خودکار خطایی است که به طور خودکار قبل از به روزرسانی، یک نسخه پشتیبان از سایت شما ایجاد می کند. اگر یک بروزرسانی نتواند انجام شود، به طور خودکار سایت وردپرس خود را به آخرین پشتیبان بازگرداند. این یک ویژگی عالی است که شما را در برابر خطاهای به روز رسانی محافظت می کند.

با افزونه پشتیبان گیری وردپرس BoldGrid Backup، شما می توانید تا ۱۰ آرشیو پشتیبان در داشبورد خود و بیشتر در مکان های ذخیره سازی از راه دور مانند Amazon S3، FTP یا SFTP ذخیره کنید.

قیمت : ۶۰ دلار در سال (شامل تمام ابزار و خدمات BoldGrid Premium)

برای مشاهده قیمت در سایت مرجع کلیک کنید

۵. افزونه پشتیبان گیری وردپرس BlogVault :

پشتیبان گیری از سایت های وردپرسی

پشتیبان گیری از سایت های وردپرسی

افزونه BlogVault یکی از محبوب ترین سرویس های پشتیبان گیری وردپرس است. این نرم افزار به عنوان یک سرویس (SaaS) است نه فقط یک افزونه وردپرس. این افزونه مستقیما پشتیبان گیری را از طریق سرورهای BlogVault ایجاد می کند، بنابراین بار صفر بر روی سرور شما وجود خواهد داشت.

افزونه پشتیبان گیری وردپرس BlogVault یک نسخه پشتیبان خودکار از وب سایت شما را به صورت روزانه ایجاد می کند و همچنین به شما اجازه می دهد تا به صورت دستی پشتیبان گیری نامحدود انجام دهید. این ویژگی پشتیبان گیری افزایشی هوشمند است یعنی فقط تغییراتی که نسبت به پشتیبان قبلی اعمال شده است را  با پشتیبان قبلی همگام می کند. این عملکرد بهینه برای سایت شما را تضمین می کند.

علاوه بر پشتیبان گیری، به شما کمک می کند که وب سایت خود را به راحتی بازیابی کنید. میتوانید آرشیو پشتیبان را ۹۰ روز ذخیره کنید، بنابراین میتوانید سایت خود را بعد از هرمشکلی بازیابی کنید.

ویژگی های BlogVault به نظر می رسد امیدوار کننده است با این حال قیمت در مقایسه با سایر پلاگین ها کمی گران است. شما باید ۸۹ دلار در سال برای طرح اصلی که یک مجوز برای ۱ سایت را ارائه می دهد، پرداخت کنید.

برای مشاهده قیمت ها در سایت مرجع کلیک کنید

۶. افزونه پشتیبان گیری وردپرس BackWPup :

بهترین افزونه های پشتیبان گیری

بهترین افزونه های پشتیبان گیری

افزونه BackWPup یک افزونه وردپرس رایگان است که به شما امکان می دهد تا پشتیبان گیری کامل وردپرس را به صورت رایگان ایجاد کنید و آن را در ابرها( Dropbox، Amazon S3، Rackspace، و غیره ) ذخیره کنید، و یا آنها را به ایمیل خودتان ارسال کنید و یا آن را در کامپیوتر خودتان دانلود کنید.

استفاده از این افزونه بسیار آسان است و اجازه می دهد تا شما برنامه ریزی پشتیبان گیری خودکار را به صورت دوره ای انجام دهید.

بازگرداندن یک سایت وردپرس از نسخه پشتیبان نیز بسیار ساده است. نسخه BackWPup Pro دارای پشتیبانی حرفه ای تیم سازنده، توانایی پشتیبان گیری در Google Drive و دارای برخی دیگر از ویژگی های جالب است.

برای مشاهده قیمت ها در سایت مرجع کلیک کنید

۷. افزونه پشتیبان گیری وردپرس Duplicator :

افزونه پشتیبان گیری duplicator

افزونه پشتیبان گیری duplicator

همانطور که از نام آن پیداست، افزونه Duplicator یک پلاگین محبوب وردپرس است که برای انتقال یک سایت وردپرسی به یک سایت وردپرسی دیگر استفاده می شود. با این حال، ویژگی های پشتیبان گیری را نیز دارد.


افزونه پشتیبان گیری وردپرس Duplicator اجازه نمی دهد که شما پشتیبان گیری خودکار برنامه ریزی شده را ایجاد کنید که باعث می شود این افزونه از نسخه ایده آل یک افزونه پشتیبان گیری وردپرس دور شود.

Duplicator به شما اجازه می دهد تا بکاپ های دستی خود را از سایت وردپرس خود را به راحتی ایجاد کنید. اگر میزبان وب شما پشتیبان گیری منظم ایجاد نمیکند، می توانید از این پلاگین برای ایجاد پشتیبان گیری برای استفاده در هاست خودتان استفاده کنید.

نسخه رایگان این افزونه دارای امکاناتی زیادی است و شما میتوانید به راحتی از سایت خود پشتیبان بگیرید. اگر سایت شما بالای ۱ گیگ است باید از نسخه پرو آن استفاده کنید که در ترجمه آن سایت های ایرانی نیز قرار گرفته است.

برای مشاهده قیمت ها در سایت مرجع کلیک کنید

سخن پایانی :

هر کدام از افزونه پشتیبان گیری وردپرس در لیست ما دارای مزایا و معایب خود است، اما همه آنها یک نسخه پشتیبان  کامل وردپرس را میتوانند تهیه کنند و همچنین ویژگی های پشتیبان کامل پایگاه داده را ارائه می دهند.

ما برای پشتیان گیری از سایتمان از افزونه UpdraftPlus استفاده میکنیم که روزانه برای ما پشتیبان را تهیه میکند. همچنین هنگامی که یک قالب وردپرس را ترجمه و راستچین میکیم برای انتقال آن از افزونه Duplicator استفاده میکنیم.

شما از هرکدام از افزونه پشتیبان گیری وردپرس که در بالا ذکر کردیم استفاده کردید باید به این نکته توجه کنید که پشتیان تهیه شده را در هاست خودتان ذخیره نکنید.

اگر پشتیبان های تهیه شده را در هاست خودتان قرار دهید ، تمام تخم مرغ ها را در یک سبد قرار می دهید. اگر سخت افزار سرور شما با مشکل مواجه شود یا بدتر از آن هاست شما هک شود، شما یک بکاپ کامل از سایتتان را در یک سرویس ابر دارید.

به همین دلیل است که ما به شدت توصیه می کنیم که پشتیبان گیری خود را در یک سرویس ذخیره سازی ثالث مانند Dropbox، Amazon S3، Google Drive و غیره ذخیره کنید.

امیدواریم از  آموزش ۷ تا از بهترین افزونه های پشتیبان گیری وردپرس استفاده کامل را ببرید و بتوانید از سایت های وردپرسی خودتان پشتیبان گیری کنید.

یادداشت :

شما میتوانید سوالات خودتان را درمورد مقاله ۷ تا از بهترین افزونه پشتیبان گیری وردپرس را در قسمت دیدگاه مطرح کنید ما سعی میکنیم در سریعترین زمان ممکن پاسخگو باشیم. همچنین اگر نکات تکمیلی در مورد مقاله دارید میتوانید در دیدگاه مطرح کنید.

, , , , ,

اشتراک گذاری این نوشته:

اعتماد به ما

دریافت تخفیف های هفتگی

آموزش ویدیویی رایگان

آموزش افزونه hreflang

آموزش افزونه مدیریت hreflang

نصب وردپرس روی لوکال هاست

نصب وردپرس روی لوکال هاست + آموزش ویدئویی

آموزش افزونه فایل برد

آموزش افزونه فایل برد | آموزش ویدئویی افزونه فایل برد

سلامت سایت در وردپرس

سلامت سایت در وردپرس + آموزش ویدئویی

آخرین مقالات به روز شده

نتیجه‌ای پیدا نشد.

انواع درگاه پرداخت بانکی
تنظیمات محصولات در ووکامرس

محصولات پیشنهادی

افزونه بهینه سازی تصاویر اسموش

افزونه فشرده سازی تصاویر اسموش ۳.۸.۴ – افزونه wp smush pro

افزونه آی تمز سکوریتی

افزونه آی تمز اورجینال ۶.۸.۳ | افزونه ithemes security | افزونه امنیتی وردپرس

نمایش پاپاپ هنگام خروج

افزونه نمایش پاپاپ هنگام خروج از سایت| پاپاپ خروج

افزونه هوش مصنوعی برای افزایش فروش

افزونه افزایش فروش ووکامرس و رسیدن به حداکثر درآمد

آموزش هایی که ممکن است مناسب شما باشند

انتخاب قالب مناسب وردپرس

انتخاب قالب مناسب وردپرس – ۲۱ موردی که باید بدانید

نمایش در وردپرس

نمایش در وردپرس + آموزش ویدئویی

نصب وردپرس روی لوکال هاست

نصب وردپرس روی لوکال هاست + آموزش ویدئویی

ووکامرس چیست

ووکامرس چیست | افزونه ووکامرس | افزونه woocommerce

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

پنج × سه =

فهرست