۱۲ مورد که باید قبل از تغییر قالب وردپرس خود بدانید

بدون دیدگاه
آموزش وردپرس از صفر،مقالات آموزشی

 ۱۲ مورد که باید قبل از تغییر قالب وردپرس خود بدانید | ۱۲Things You MUST DO Before Changing WordPress Themes

سلام دوستان و همراهان عزیز یوتا وردپرس ، در ادامه آموزش وردپرس به یکی از مهمترین مبحث ها یعنی تغییر قالب وردپرس میپردازیم. در این مقاله سعی شده ۱۵ موردی که باید قبل از تغییر قالب وردپرس خود بدانید را خدمت شما ارائه دهید. همراه ما باشید.

اگر تا الان از وردپرس استفاده کرده اید، احتمالا قالب سایت خود را حداقل یک بار در زندگی خود تغییر داده اید. اگر این کار را نکردید و این اولین بار است، پس بهتر است قبل شروع به تغییر قالب خود این مقاله را با دقت مطالعه کنید.
زیبایی وردپرس این است که کار کاربران را برای تغییر قالب ها بسیار آسان می کند. به معنای واقعی کلمه چند کلیک است. اما تغییر قالب ها بسیار بیشتر از کلیک کردن است. در این مقاله، شما لیستی از مواردی را که قبل از تغییر قالب باید انجام دهید، ارائه می دهیم.

۱ – همه قابلیت های سایت فعلی خود را یادداشت کنید!

 

تغییر قالب وردپرس

تغییر قالب وردپرس

 

اولین مورد از تغییر قالب، یادداشت برداری است. شما باید همه قابلیت ها و امکاناتی که قالب فعلی شما دارد را یادداشت کنید تا درصورت لزوم در قالب جدید خود اعمال کنید. مثلا تغییراتی که در کدهای قالب داده اید یا از ابزار خاصی مانند گوگل وبمستر استفاده کرده اید. نکته ی مهمتر اینه که حتما قالب فعلی خود را با قالب جدیدی که میخواهید فعال کنید در سایت هایی مانند gtmetrix.com یا Pingdom Tools مقایسه کنید.

۲ – مراقب ابزارک ها باشید!

 

تغییر تم وردپرس

تغییر تم وردپرس

 

دومین مورد از تغییر قالب وردپرس ، سفارشی سازی ابزارک ها است. شما باید مطمئن شوید که قالب جدید شما دارای ابزارک است. استفاده از ابزارک ها بسیار آسان هستند زیرا بسیاری از کاربران به راحتی آن را سفارشی سازی می کنند. ابزارک ها احتمالا بیشترین منطقه سفارشی سایت های وردپرس را دارند. افراد تغییرات زیادی مانند اضافه کردن متون سفارشی، تصاویر، لینک ها، تبلیغات و … روی ابزارک ها اعمال میکنند. اگر از قالبی که استفاده می کنید دارای ابزارک است و قالب جدیدی که میخواهید نصب کنید ابزارک ندارد شما تمام اطلاعات در قسمت ابزارک ها را از دست خواهید داد. اما اگر قالب جدید شما هم دارای ابزارک است حتما باید دوباره آن را سفارشی سازی کنید.

همچنین هر چیزی که شما در فایل sidebar.php تغییر می دهید، دوباره رونویسی خواهد شد. پس مطمئن شوید که این کد ها را در نوار کناری جدید اضافه می کنید.

۳ – ردیابی را از دست ندهید!

 

تغییر پوسته وردپرس

تغییر پوسته وردپرس

 

سومین مورد از تغییر قالب وردپرس ، ردیابی سایت است. اکثر وب مستران از تجزیه و تحلیل سایت خود استفاده می کنند مثلا از گوگل آنالیتیکز یا یکی از سرویس های دیگر استفاده میکنند. بسیاری از ما از افزونه ها برای اضافه کردن کدهای ردیابی استفاده نمی کنیم. بعضی از ما فایل footer.php یا header.php را باز کرده و کد ها را اصلاح می کنیم. برخی از قالب ها یک محل مخصوص برای نمایش تبلیغات دارند. قالب شما هر کدام از موارد گفته شده را که دارد باید اطمینان حاصل کنید که کد ردیابی خود را به قالب وردپرس جدید خود کپی میکنید. این یکی از مواردی است که کاربران معمولا نادیده میگیرند. از آنجا که این بسیار ساده است، بسیاری از ما آن را فراموش میکنیم.

۴ – پشتیبان گیری قبل از تغییر قالب وردپرس!

 

آموزش تغییر قالب وردپرس

آموزش تغییر قالب وردپرس

 

چهارمین مورد از تغییر قالب وردپرس ، پشتیبان گیری از سایت است. قبل از اینکه قالب وردپرس را تغییر دهید حتما یک بکاپ از سایت خود تهیه کنید. به عنوان یک اقدام احتیاطی، شما باید از تمام فایل های قالب، افزونه ها و پایگاه داده خود بصورت کامل بکاپ تهیه کنید. اگر چه به احتمال زیاد با تغییر قالب وردپرس اتفاق خاصی نمی افتد، اما شما هرگز نباید بیش از حد مطمئن باشید. شما می توانید از مقاله زیر برای ایجاد پشتیبان کامل سایت برای شما استفاده کنید.

۵ – حالت تعمیر و نگهداری در هنگام تغییر قالب وردپرس :

 

عوض کردن قالب وردپرس

عوض کردن قالب وردپرس

 

پنجمین مورد از تغییر قالب وردپرس ، حالت تعمیر است. شما احتمالا نمی خواهید که کاربران در حالی که شما درحال تغییر قالب وردپرس خود هستید سایت را مشاهده کنند زیرا آنها در نهایت یک سایت شکسته یا نامنظم را می بینند. بهتر است که حالت تعمیر و نگهداری را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روشن کنید تا مطمئن شوید که همه چیز به درستی کار می کند. هنگامی که حالت تعمیر و نگهداری را تنظیم کرده اید، به خوبی پیش بروید و قالب جدید را فعال کنید.

۶ – تست تمام قابلیت ها و افزونه ها

ششمین مورد از تغییر قالب وردپرس ، تست افزونه ها است. هنگامی که قالب جدید را فعال کردید، باید مطمئن شوید که تمام قابلیت ها را حفظ کرده اید و افزونه ها هنوز هم کار می کنند. به خاطر داشته باشید که لیست یادداشت ها که در مرحله ۱ ایجاد کرده اید، این زمان است که می تواند مفید باشد. سعی کنید تمام قابلیت هایی را که میخواهید از قالب قدیمی به قالب جدید اعمال کنید را برگردانید. مطمئن شوید همه ویژگی ها مانند دیدگاه ها، صفحات تکی نوشته ها، جستجو، صفحه ۴۰۴، صفحه بایگانی، صفحه تماس با ما، و غیره به درستی کار میکنند.

۷ – بررسی سازگاری با مرورگرها

 

تغییر قالب وردپرسی

تغییر قالب وردپرسی

 

هفتمین مورد از تغییر قالب وردپرس ، بررسی سازگازی با مرورگرها است. سایت خود را در تمام مرورگرهایی که به آنها دسترسی دارید، تست کنید. مرورگرها تمایل دارند چیزهای مختلف را ارائه دهند به خصوص اینترنت اکسپلورر، شما باید اطمینان حاصل کنید که قالب جدید شما در همه مرورگرها به خوبی کار میکند. اگر تعداد زیادی از مخاطبلن شما از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند، حتما اطمینان حاصل کنید که سایت هنوز برای آنها در دسترس است.

۸ – اجازه دهید کاربران شما بدانند!

 

قالب وردپرس خود را چگونه تغییر دهیم؟

 

هشتمین مورد از تغییر قالب وردپرس ، نظرخواهی از کاربران است. حالت تعمیر و نگهداری را خاموش کنید و یک پست در وبلاگ خود منتشر کنید تا کاربران آن را مشاهده کنند. توجه داشته باشید، شما فقط ۱۵-۲۰ دقیقه زمان دارید تا قالب را تغییر دهید. هیچ راهی وجود ندارد که بتوانید تمام اشکالات را رفع کنید. با اجازه دادن به کاربران خود میتوانید گزارش های مربوط به اشکالات را دریافت کنید. از طریق تلگرم، اینستاگرام، توییتر، فیس بوک و غیره به مخاطبین خود اطلاع دهید تا ببینید آیا سایت را در مرورگر خود به خوبی مشاهده میکنند. اگر آنها مشکلی پیدا نکردند، سپس اخبار خوبی است اما اگر آنها مشکلی داشتند از آنها درخواست کنید که یک عکس از مشکل بگیرید. شما می توانید به مسئله نگاه کنید و سعی کنید آن را حل کنید. بازدیدکنندگان هر نوع مرورگری دارند، اندازه صفحات آنها با هم متقفاوت است و …  بنابراین نظر آنها مهم است.

۹ – حذف افزونه های غیرضروری

نهمین مورد از تغییر قالب وردپرس ، حذف افزونه های غیرضروری است. سعی کنید کمتر از افزونه ها استفاده کنید چون باعث میشود سرعت سایت شما پایین بیایند. سعی کنید یک قالب وردپرس را انتخاب کنید که نیاز شما را به افزونه ها کمتر کند. مثلا شما اگر یک فروشگاه اینترنتی دارید به احتمال زیاد به افزونه های مقایسه گر یا افزونه های علاقه مندی ها یا حتی افزونه های ویدئویی نیاز پیدا خواهید کرد. اما با انتخاب یک قالب هوشمندانه مانند قالب نفیس نلس شما دیگر نیازی به این افزونه ها ندارید.

۱۰ – تست زمان بارگذاری سایت

دهمین مورد از تغییر قالب وردپرس ،تست زمان بارگذاری سایت است. اعداد زمان بارگذاری را که بر روی قالب قدیمی خود داشته اید (از آیتم ۱ این چک لیست) را ببنید و با قالب جدید مقایسه کنید. کارهای لازم برای بهبود زمان بارگیری سایت را انجام دهید.

۱۱ – مانیتور نرخ کلیک

یازدهمین مورد از تغییر قالب وردپرس ،مانیتورینگ کاربران است. بعضی از قالب ها خیلی دوستانه بنظر میرسند. شما بعد از تغییر قالب خود باید نرخ کلیک و نرخ ماندن در سایت را با قالب قدیمی مقایسه کنید و تغییرات را مشاهده کنید اگر افزایش پیدا کرده یعنی کار شما خوب بوده است اما اگر کاهش پیدا کرده بود شما باید تغییراتی را در قالب جدید خود اعمال کنید.

۱۲ – به خوانندگان خود گوش دهید و بهبود دهید

 

12 موردی که باید قبل از تغییر قالب وردپرس خود بدانید

 

دوازدهمین مورد از تغییر قالب وردپرس ،نظرسنجی از کاربران است.هنگامی که یک طراحی جدید می آید، کاربران همیشه پیشنهاداتی دارند. آنها یا یک ویژگی خاص را دوست دارند یا از یک ویژگی خاص نفرت دارند. با مخاطبین خود با استفاده از نظرسنجی های داخل سایت یا نظرسنجی ها در شبکه های اجتماعی خود ارتباط برقرار کنید و پیشنهادات آنها را مدنظر قرار دهید و سایت خود را بهبود ببخشید.

یادداشت :

شما میتوانید سوالات خودتان را درمورد مقاله ۱۲ مورد که باید قبل از تغییر قالب وردپرس خود بدانید را در قسمت دیدگاه مطرح کنید ما سعی میکنیم در سریعترین زمان ممکن پاسخگو باشیم. همچنین اگر نکات تکمیلی در مورد مقاله دارید میتوانید در دیدگاه مطرح کنید.

منبع :  wpbeginner

, , , , , ,

اشتراک گذاری این نوشته:

اعتماد به ما

دریافت تخفیف های هفتگی

آموزش ویدیویی رایگان

نصب و فعالسازی Easy digital downloads

نصب EDD | نصب و فعالسازی Easy digital downloads

وردپرس چیست چرا وردپرس

وردپرس چیست و چرا وردپرس ؟ + آموزش ویدئویی

ساخت ایمیل در سی پنل

ساخت ایمیل در سی پنل + فیلم آموزشی

نمایش در وردپرس

نمایش در وردپرس + آموزش ویدئویی

آخرین مقالات به روز شده

نتیجه‌ای پیدا نشد.

تنظیمات ایمیل در EDD | پیکربندی ایمیل در EDD
آموزش افرونه دستیار هوشمند

محصولات پیشنهادی

افزونه ویرایشگر محصول برای ووکامرس

افزونه ویرایشگر زنده محصولات برای ووکامرس (ورژن ۴.۵.۲) | پلاگین Live Product Editor

افزونه یواست سئو

افزونه یواست سئو – افزونه سئو وردپرس – افزونه ۱۶.۱.۱ yoast seo

قالب فروشگاهی تورو

قالب فروشگاهی تورو ۱.۱.۶ | قالب Toro | پوسته تورو

افزونه بهینه سازی تصاویر اسموش

افزونه فشرده سازی تصاویر اسموش ۳.۸.۴ – افزونه wp smush pro

آموزش هایی که ممکن است مناسب شما باشند

تنظیمات سبک ها در edd

تنظیمات سبک ها در EDD

آموزش نصب ووکامرس

نصب ووکامرس | بروزرسانی ووکامرس + آموزش ویدئویی

نصب قالب با بسته نصبی آسان

نصب قالب وردپرس با استفاده از بسته نصب آسان + آموزش ویدئویی

تنظیمات عمومی در ایزی دیجیتال دانلود

پیکربندی عمومی در edd | تنظیمات عمومی در edd

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

19 − 14 =

فهرست