این دوره در 38 قسمت تهیه شده است و ما سعی کرده ایم تمام نکاتی که شما نیاز دارید تا سایت وردپرسی خودتان را مدیریت کنید بیان کرده ایم. شما بعد از این دوره میتوانید به راحتی با سایت وردپرسی خود کار کنید و امکاناتی به آن اضافه کرده و مشکلات آن را نیز رفع نمایید.
50 درصد تخفیف ویژه به مدت محدود
سلام دوستان و همراهان سایت یوتا وردپرس، اگر شما به فکر آنلاین کردن کسب و کار خود هستید و یا میخواهید یک کسب و کار را به صورت اینترنتی شروع کنید به احتمال زیاد اولین موردی که به آن برخورد کرده اید و شنیده اید کلمه ” وردپرس ” است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که شما میتوانید با استفاده از آن هر نوع سایتی را به راحتی و بدون دانستن حتی یک خط کدنویسی طراحی کنید. با وجود پنل قدرتمندی که وردپرس در اختیار شما قرار میدهد استفاده از وردپرس بسیار آسان است و به راحتی و بعد از دیدن این آموزش ها میتوانید سایت خودتان را ایجاد و مدیریت کنید. از نظر امنیت هم وردپرس یکی از امن ترین سیستم های مدیریت محتوا است به طوری که بیش از 42 درصد از سایت های موجود با وردپرس ایجاد شده است که این هم نشان از محبوبیت و کارایی فوق العاده وردپرس دارد. درصد استفاده سایت های ایرانی از وردپرس به صورت کلی مشخص نیست اما به نظر میرسد بیش از 70 درصد سایت های ایرانی با وردپرس تهیه شده است.

دوره آموزش کامل وردپرس
این دوره در 38 قسمت تهیه شده است و ما سعی کرده ایم تمام نکاتی که شما نیاز دارید تا سایت وردپرسی خودتان را مدیریت کنید بیان کرده ایم. این دوره به مرور زمان و به درخواست شما کاربران عزیز آپدیت خواهد شد.
سرفصل های دوره
در این قسمت تعریفی از وردپرس ارائه کرده و دلایل استفاده از وردپرس را به صورت اختصار بیان کرده ایم. همچنین چند سایت خارجی و داخلی معروف که از وردپرس استفاده کرده اند را بررسی کردیم.
در قسمت دوم ابتدا تعریفی از هاست و دامنه را توضیح داده ایم سپس انواع هاست را معرفی کرده و تفاوت بین هاست ایران و خارج را هم بیان کرده ایم. همچنین در این بخش چند شرکت هاستینگ را باهم بررسی کرده و یک بار برای همیشه نحوه خرید هاست و دامنه مناسب را یاد خواهیم داد. همچنین نحوه ثبت دامنه های ایرانی در سایت ایرنیک را نیز به صورت کامل در این قسمت توضیح داده ایم.
در قسمت سوم دوره آموزش وردپرس، ابتدا یک چند شرکتی که هاست رایگان ارائه میکنند را معرفی و مقایسه کرده ایم سپس نحوه تهیه هاست رایگان را به صورت کامل توضیح خواهیم داد.
برای کسانی که فایل های سنگین دارند تهیه هاست دانلود الزامی است. در این قسمت نحوه تهیه هاست دانلود را آموزش داده ایم. همچنین نحوه بارگذاری فایل ها و استفاده از هاست برای تصاویر سایت را نیز ارائه کرده ایم.
شما بدون شک باید یک نسخه از وب سایت خودتان را روی لوکال هاست برای تست داشته باشید. در قسمت پنجم نصب وردپرس روی لوکال هاست را به صورت کامل بیان کرده ایم. در ابتدا به معرفی برنامه هایی که ما میتوانیم از آن استفاده کنیم پرداخته ایم و بهترین برنامه را انتخاب و با آن کار میکنیم سپس وردپرس را دانلود کرده و روی کامپیوتر خودمان آن را بالا می آوریم.
اگر هاستی که تهیه کرده اید دایرکت ادمین است میتوانید از این آموزش استفاده کنید و وردپرس خودتان را روی دایرکت ادمین نصب کنید. در ابتدا روش ورود مستقیم به دایرکت ادمین را توضیح داده ایم و سپس نحوه دانلود و نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین را به صورت مفصل بیان کرده ایم.
اگر هاستی که تهیه کرده اید دارای پنل سی پنل است میتوانید با کمک این آموزش وردپرس را نصب کنید. در این آموزش ابتدا روش مستقیم ورود به هاست سی پنل را توضیح داده ایم و سپس نحوه دانلود و نصب وردپرس روی هاست سی پنل را به صورت کامل بیان کرده ایم.
داشتن ایمیل دامنه شما و کسب و کارتان را حرفه ای تر نشان میدهد و باعث میشود کاربر به شما بیشتر اعتماد داشته باشد. منظور از ایمیل دامنه این نوع ایمیل است: [email protected]
در این قسمت ما ابتدا به توضیحاتی را در مورد ایمیل دامنه و اینکه چرا باید داشته باشید را ارائه داده ایم و سپس ایمیل دامنه را روی هاست های دایرکت ادمین ایجاد میکنیم. همچنین نحوه اتصال ایمیل دامنه به یک جیمیل شخصی را نیز به صورت کامل توضیخ داده ایم.
در قسمت نهم دوره آموزش وردپرس ایمیل دامنه را روی هاست های سی پنل ایجاد خواهیم کرد. همچنین نحوه اتصال ایمیل دامنه به یک جیمیل شخصی را نیز به صورت کامل توضیخ داده ایم.
آپلود فایل های حجیم و سنگین همیشه یک دغدغه برای مدیران وب سایت ها است. در این قسمت ابتدا برنامه ای که فایل های حجیم را با استفاده از آن در هاست آپلود میکنیم دانلود میکنیم ( فایل زیلا) و سپس با استفاده از آن فایل ها را در هاست خود آپلود میکنیم. تفاوتی ندارد از چه هاستی استفاده کنید هاست دایرکت ادمین، هاست دانلود و یا هاست های رایگان، این آموزش میتوانید مناسب شما باشد.
در این قسمت بخش پیشخوان وردپرس یا همان پنل مدیریت وردپرس را به صورت کلی معرفی کرده ایم در واقع یک نگاه کلی به پنل مدیریت انداخته ایم.
در قسمت دوازدهم ابتدا بخش ادمین بار یا نوار مدیریت را توضیح داده ایم سپس بخش خانه و نحوه جابجایی ابزارک ها را بررسی کرده و در پایان بخش به روزرسانی ها را به صورت کامل معرفی کرده ایم.
در قسمت سیزدهم آموزش کامل وردپرس بخش نوشته ها را به صورت کامل توضیح داده ایم. ابتدا یک نوشته اضافه کردیم و سپس دسته و برچسب را برای آن انتخاب کردیم و اهمیت برچسب و دسته بندی نوشته ها را نیز بیان کرده ایم. ایجاد نوشته جدید در ویرایشگر جدید وردپرس یا همان گوتنبرگ است.
در این قسمت به صورت کامل بخش رسانه وردپرس را توضیح داده ایم. همچنین نحوه ویرایش تصاویر در پنل مدیریت را نیز ذکر کرده ایم. در پایان نیز یک افزونه بسیار کاربردی برای مرتب سازی فایل های رسانه معرفی کرده ایم.
بخش برگه های وردپرس را در قسمت پانزدهم به صورت کامل توضیح داده ایم. بخش برگه ها دقیقا مانند نوشته ها هستند با این تفاوت که برچسب و دسته ندارند.
در قسمت شانزدهم آموزش کامل وردپرس، بخش دیدگاه ها را به صورت کامل ارائه داده ایم. بخش دیدگاه دارای گزینه های زیادی نیستند ولی یکی از مهمترین بخش های سایت شما است.
در این قسمت به صورت کامل بخش پوسته ها یا همان قالب وردپرس را به صورت کامل توضیح داده ایم و چند منبع برای دانلود و تهیه قالب های تجاری و رایگان را معرفی کرده ایم. همچنین نحوه آپلود قالب را به 3 روش مختلف بیان کرده ایم.
در قسمت هجدهم بخش سفارشی سازی وردپرس را توضیح داده ایم. روی سه قالب وردپرس سفارشی سازی را نمایش داده ایم و خواهید دید که برای هر کدام این بخش گزینه های مختلفی را نمایش میدهد.
ابزارک ها یکی از مهمترین ابزارهای سایت شما هستند. با کمک ابزارک ها میتوانید به کاربران خود اطلاعات بیشتر و یا دسترسی های بیشتری را ارائه دهید. در این قسمت ابزارک سه قالب را بررسی کرده ایم و تفاوت آنها را نیز مشاهده میکنید.
در قسمت بیستم آموزش کامل وردپرس، بخش فهرست ها را به صورت کامل توضیح داده ایم. در ابتدا یک فهرست اضافه میکنیم و سپس در قالب های مختلف جایگاه های فهرست را بررسی میکنیم.
بخش ویرایشگر وردپرس یک بخش حساس در وردپرس است و مناسب کسانی است که با کدنویسی آشنایی دارند. در ابتدا ما توضیحاتی در مورد بخش ویرایشگر قالب وردپرس ارائه میدهیم سپس با استفاده از کدهای از پیش آماده یک ابزارک جدید به بخش ابزارک های وردپرس اضافه میکنیم.
خود وردپرس به صورت پیش فرض امکانات بسیار زیادی ندارد اما با نصب افزونه ها روی آن میتوانید به صورت نامحدود سایت خودتان را گسترش دهید. در این قسمت ما ابتدا منابع افزونه های رایگان و تجاری را معرفی کرده و سپس با 3 روش مختلف افزونه ها را نصب و فعال میکنیم. همچنین توضیحات کوتاهی هم درمورد بخش ویرایشگر افزونه ها را خدمت شما ارائه داده ایم.
کاربران سایت شما باعث رشد کسب و کار شما و همچنین رشد خود شما میشوند. در این قسمت به صورت کامل بخش کاربران را توضیح داده ایم. در ابتدا روش اضافه کردن کاربر جدید در وردپرس را توضیح داده و سپس نقش های کاربر جدید را به صورت کامل بیان داده ایم. در ادامه یک افزونه برای مدیریت نقش های کاربران در وردپرس را معرفی کرده و نحوه کار با آن را ذکر کرده ایم. در پایان نیز بخش شناسنامه کاربران را به صورت کامل آموزش داده ایم.
در این قسمت بخش ابزارها را به صورت کامل توضیح داده ایم. در ابتدا بخش ابزارهای دردسترس را توضیح داده ایم و سپس به صورت کاملا عملی از یک سایت برون بری گرفته ایم و در یک سایت دیگری درون ریزی کرده ایم.
در قسمت بیست و پنجم آموزش کامل وردپرس، بخش سلامت سایت را به صورت کامل توضیح داده ایم. همچنین راه حل هایی را برای مشکلات بحرانی و بهبودهای پیشنهادی ارائه داده ایم. تعدادی از این مشکلات در زیر آمده است:
- سایت با خطای REST API مواجه شده است
- سایت شما نمیتواند درخواست loopback را کامل کند
- نگارش php شما از رده خارج شده است
- و مواردی دیگر…
در قسمت اول آموزش کامل بخش تنظمیات، بخش های عمومی، نوشتن و خواندن را به صورت کامل و خط به خط توضیح داده ایم. همچنین یک افزونه رایگان برای تغییر تاریخ میلادی به شمسی را در این قسمت معرفی کرده ایم.
در قسمت دوم آموزش کامل بخش تنظیمات وردپرس، بخش های گفت و گو، رسانه، پیوندهای یکتا و حریم خصوصی را به صورت کامل و خط به خط توضیح داده ایم.
در قسمت بیست و هشتم آموزش کامل وردپرس، ابتدا روش های پشتیبان گیری از سایت های وردپرسی را معرفی کرده و سپس با استفاده از روش های ذکر شده از سایت وردپرسی خودمان بکاپ تهیه میکنیم.
اولین روش پشتیبان گیری با استفاده از هاست (دایرکت ادمین و سی پنل) است و دومین روش نیز با استفاده از افزونه می باشد. همچنین روش پشتیبان گیری از سایت به صورت خودکار را نیز بیان کرده ایم.
در این قسمت هسته وردپرس را به 3 روش مختلف آپدیت میکنیم. همچنین پیش نیازها و دلایل آپدیت وردپرس را نیز ذکر کرده ایم.
در این قسمت آموزش آپدیت قالب وردپرس را به 3 روش متفاوت قرار داده ایم. همچنین دلایل آپدیت قالب وردپرس را نیز بیان کرده ایم.
در این قسمت ما ابتدا دلایل آپدیت افزونه وردپرس را بیان کرده ایم و سپس روش های آپدیت افزونه را معرفی میکنیم در ادامه هم با استفاده از روش های ذکر شده افزونه خودمان را آپدیت میکنیم.
در قسمت سی و دوم از آموزش کامل وردپرس ما یک قالب وردپرس را در هاست دایرکت ادمین خود آپلود میکنیم و سپس آن را با استفاده از بسته نصبی آسان، نصب و فعالسازی میکنیم. نصب با استفاده از بسته نصبی آسان برای سایت های آماده کاربرد دارد و همینطور برای انتقال کامل سایت از یک هاست به یک هاست دیگر بدون هیچ تغییری است.
نصب قالب وردپرس با بسته نصبی آسان روی سی پنل هم دقیقا مانند قسمت 32 می باشد. اگر شما از هاست سی پنل استفاده میکنید میتوانید از این ویدئو کمک بگیرید.
ویرایشگر گوتنبرگ از وردپرس 5 به بعد به وردپرس اضافه شده است و امکانات بسیار زیادی را در اختیار کاربر قرار داده است. در این قسمت ما در ابتدا یک نوشته اضافه میکنیم و یک مروری بر گروه بندی های گوتنبرگ انجام میدهیم سپس به صورت کامل تمامی عناصری که در گوتنبرگ قرار گرفته است را ذکر کرده و با آن ها کار میکنیم..
به صورت پیشفرض وردپرس 5 به بعد از ویرایشگر گوتنبرگ استفاده میکند اما اگر شما مایل به استفاده از آن نیستید میتوانید از همان ویرایشگر کلاسیک استفاده کنید. در این قسمت از آموزش کامل وردپرس ما ابتدا ویرایشگر گوتنبرگ را به ویرایشگر کلاسیک تبدیل میکنیم و سپس تمامی جزئیات آن را به صورت کامل توضیح خواهیم داد. همچنین مروری کوتاه بر بخش متن یا همان بخش کدنویسی ویرایشگر کلاسیک داشته ایم.
قرار دادن ویدئو در سایت شما میتواند به کسب و کار شما خیلی کمک کند و سئو سایت شما را نیز بهبود میبخشید در این قسمت ما با چند روش مختلف ویدئو را در نوشته های خود قرار میدهیم. شما میتوانید از یک یا همه ی روش های ذکر شده در این آموزش استفاده کنید و یک ویدئو را در سایت خود قرار دهید.
بدون شک بهترین افزونه برای ساخت فروشگاه در وردپرس، افزونه ووکامرس است شما با استفاده از این افزونه میتوانید هر نوع فروشگاهی را در هر ابعادی ایجاد کنید. یکی دیگر از قابلیت هایی که باعث شده ووکامرس به بهترین افزونه فروشگاه ساز تبدیل شود افزودنی های زیادی است که برای ووکامرس تهیه شده، شما میتوانید هر نوع قابلیتی را با استفاده از افزونه های جانبی به سایت خود اضافه کنید. در این آموزش ما فقط به پیکربندی اولیه ووکامرس پرداخته ایم و وارد جزئیات کار با آن نشده ایم.
افزونه Easy Digital Downloads (EDD) یا همان افزونه دانلود به ازای پرداخت یک افزونه فروشگاه ساز مخصوص فایل های دانلود است. اگر شما فقط میخواهید محصولات دانلود ارائه دهید و محصول فیزیکی ندارید بهترین گزینه برای شما این افزونه است. در این قسمت ما مروری کلی بر این افزونه داریم و وارد جزئیات زیاد نمیشویم.
این دوره مناسب چه کسانی است؟
- کسانی که به یادگیری طراحی سایت علاقه مند هستند.
- مدیران سایتی که تجربه بیشتری را نیاز دارند.
- کسانی که تصمی دارند سایت راه اندازی کنند و میخواهند آن را کامل نمایند.
- کسانی که علاقه مند به یادگیری وردپرس هستند.
- افرادی که می خواهند از اینترنت کسب درآمد کنند.
- افرادی که با کامپیوتر و اینترنت آشنایی دارند.
- مدیران شرکت هایی که میخواهند وبسایت اینترنتی داشته باشند.
- افرادی که میخواهند از طریق طراحی سایت کسب درآمد کنند.
- افرادی که سایت دارند و میخواهند سایتشان بهبود ببخشند و امکانات بیشتری به سایت اضافه کنند.
این دوره مناسب چه کسانی نیست؟
- افرادی که میخواهند از روش های سنتی کسب درآمد کنند.
- افرادی که نمیخواهند امکانات بیشتری را به سایت خود اضافه کنند.
- افرادی که درآمد بالایی دارند و از کسب و کار خود راضی هستند.
- افرادی که به کسب درآمد از اینترنت اعتقاد ندارند.
بعد از این دوره چه چیزی دریافت خواهید کرد؟
- 38 قسمت ویدئو آموزشی
- پشتیبانی بی نظیر و حرفه ای
- آپدیت های رایگان و مادام العمر
- گروه تلگرامی تخصصی خریداران
- ضمانت بازگشت وجه به مدت 7 روز