الگوریتم های گوگل

بدون دیدگاه
آموزش سئو و بهینه سازی،مقالات آموزشی

الگوریتم های گوگل ( الگوریتم های Google )
Google Algorithms

با عرض سلام و ادب خدمت کاربران سایت یوتا وردپرس ، در این قسمت از آموزش سئو میخواهیم در مورد الگوریتم های گوگل ( الگوریتم های google ) صحبت کنیم . با ما همراه باشید.

گوگل برای اینکه بتواند نمایش نتایج را کنترل و رتبه بندی مناسب کند ، یک سری الگوریتم ها را گذاشته است که سایت ها را تجزیه و تحلیل میکنند تا کاربران را به نتایج بهتر برساند. آشنایی با الگوریتم ها google باعث می شود سایت شما به صورت اصولی و با رعایت قوانین و مقررات گوگل به صفحات اول گوگل برسد.

الگوریتم های گوگل

الگوریتم های گوگل

 

هر وبمستر و مدیر سایت باید با این الگوریتم ها آشنا باشد تا به راحتی بتواند مقالات و نوشته های خود را به صورت بهینه ارائه دهد.

الگوریتم های گوگل:

۱ – الگوریتم پاندا (Panda)

۲ – الگوریتم پنگوئن (Penguin)

۳ – الگوریتم مرغ مگس خوار (Hummingbird)

۴ – الگوریتم کبوتر (pigeon)

۵ – الگوریتم RankBrain

 

الگوریتم پاندا :

تاریخ انتشار : February 24, 2011
الگوریتم پاندا : کپی کردن متن ، تولید اسپم ، محتوای تکراری ، استفاده بیش از حد از کلمه کلیدی

الگوریتم پاندا

 

اولین الگوریتم از الگوریتم های گوگل ، الگوریتم پاندا می باشد. الگوریتم panda به اصطلاح نمره کیفیت به صفحات وب اختصاص می دهد؛ این نمره پس از آن به عنوان یک عامل رتبه بندی مورد استفاده قرار می گیرد. در ابتدا، پاندا یک فیلتر بود، نه بخشی از رتبه بندی گوگل، اما در ژانویه ۲۰۱۶، به طور رسمی در الگوریتم هسته گنجانده شد.
این الگوریتم panda است که قابلیت تشخیص متن های کپی  را دارد. کسانی که متن های کپی استفاده میکنند توسط الگوریتم پاندا قابل تشخیص هستند.
نتیجه ای که از گوگل پاندا گرفتیم این است که محتوای با کیفیت درست کنیم که از خودمان باشد هر چند که کوتاه باشد.اگر محتوای استاندارد منحصربه فرد و یونیک ایجاد کنید بازخورد های بهتری میگیرید.

گوگل پنگوئن penguin :

تاریخ انتشار  : April 24, 2012
گوگل پنگوئن : لینک سازی با کیفیت انجام دهیم.

الگوریتم پنگوئن

الگوریتم پنگوئن

 

دومین الگوریتم از الگوریتم های google ، الگوریتم پنگوئن می باشد. گوگل پنگوئن هم مانند گوگل پاندا از اول یک فیلتر بود و در اواخر ۲۰۱۶ رسما به عنوان یکی از الگوریتم های google معرفی شد.
گوگل پنگوئن  میگوید با سایت های همکار خود تبادل لینک کنید به شرطی که این تبادل لینک بلند مدت باشد مثلا دوسال اسم  سایت شما در انجا ثبت شود و اینکه کاربرها به سمت همدیگر هدایت شوند. البته رتبه ی گوگل دو سایت نباید خیلی با هم فاصله داشته باشند چون گوگل این تبادل لینک را جزو تبلیغات پولی قلمداد می کند.
الان لینک سازی بیشتر در شبکه های اجتماعی صورت میگیرد و سایت ها دیگر حاضر نیستند که لینک شما را در سایت خود قرار دهند زیرا  یک سری از امتیازها در رتبه بندی گوگل را از دست می دهند.

مرغ مگس خوار Hummingbird :

تاریخ انتشار : August 22, 2013
مرغ مگس خوار گوگل: ارائه اطلاعات با کیفیت تربه کاربران ، کلمات کلیدی مناسب

الگوریتم مرغ مگس خوار

الگوریتم مرغ مگس خوار

 

سومین الگوریتم از الگوریتم های google ، الگوریتم مرغ مگس خوار می باشد. الگوریتم Hummingbird به Google کمک می کند تا مفاهیم جستجو را بهتر تفسیر کند و نتایجی را ارائه کند که با هدف جستجوگر منطبق باشد.
قبلا اگر در گوگل هر کلمه ای را جستجو میکردید صرفا سایتی را بالا میاورد که دقیقا همان کلمه در آن سایت باشد. برای مثال وقتی در گوگل دانلود نرم افزار وردپرس را جستجو میکردید ، سایتی را نمایش میداد که نوشته بود دانلود نرم افزار وردپرس؛یعنی دقیقا همان جمله. اگر کسی کلمه دانلود را انگلیسی و بقیه را فارسی مینوشت نتایج گوگل کامل عوض میشد.به همین خاطر گوگل برای کاربران در این الگوریتم با استفاده از گوگل ترنسلیت ( مترجم گوگل ) کلمات را به هم ترجمه می کند.

الگوریتم کبوتر pigeon :

تاریخ انتشار : July 24, 2014
گوگل کبوتر : از امکانات محلی استفاده کنیم.

الگوریتم کبوتر

الگوریتم کبوتر

 

چهارمین الگوریتم از الگوریتم های گوگل ، الگوریتم کبوتر می باشد. این الگوریتم می گوید از منابع محلی خودتان استفاده کنید. یعنی هاست داخل ایران باشد ، دامنه ir  باشد و نام ایران یا شهرها روی سایت استفاده شود. این باعث می شود اگر کاربران چیزی را جستجو کردند مانند طراحی سایت ، نزدیک ترین سایت هایی که سرور ایرانی دارند را نمایش میدهد. سایت های که پیشرو هستند برای مثال مینویسند طراحی وب سایت در تهران یا طراحی وب سایت در ایران و…
در کل هدف سئو این است که نزدیکترین جستجو به محل ما را پیدا کند مثلا اگر شما میخواهید یک کفش بخرید و در گوگل جستجو می کنید خرید کفش ، گوگل نزدیکترین کفش فروشی را به شما نشان میدهد ( البته اگر سایت داشته باشد!! ).

الگوریتم RankBrain :

تاریخ انتشار : October 26, 2015
الگوریتم RankBrain : رابط کاربری جذاب ، محتوای پرعمق

الگوریتم RankBrain

الگوریتم RankBrain

پنجمین الگوریتم از الگوریتم های گوگل ، الگوریتم rankbrain می باشد. RankBrain بخشی از الگوریتم Hummingbird گوگل است. این سیستم  از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برای تولید نتایج جستجو برای پرسش های پیچیده استفاده می کند. این الگوریتم از جستجوی معنا شناختی استفاده می کند یعنی کلماتی را که معنایی خاصی ندارند به کلمات با معنای خاص مرتبط میکند.

بعد از محتوا و لینک سازی ، گوگل RankBrain را سومین عامل مهم رتبه بندی می نامد.

پنالتی penalty :

پنالتی گوگل

اگر الگوریتم های گوگل که معرفی شده است را رعایت نکنید گوگل به شما اخطار می دهد و بعد از چند اخطار شما را به پنالتی می کشاند و بازدیدتان به شدت پایین میاید و شما را از نتایج گوگل یا حذف می کند و یا به صفحات خیلی پایین میبرد. در این صورت کابران فقط از طریق دایرکت وارد سایتتان میشوند یعنی فقط با زدن نام دامنه سایتتان می توانند وارد شوند و اگر وضعیت سایتتان خیلی بد باشد وقتی با مرور گر کروم بروید صفحه قرمزی میاید که میگوید این سایت امن نیست.

یادداشت :

شما میتوانید سوالات خودتان را درمورد مقاله یعنی الگوریتم های گوگل را در قسمت دیدگاه مطرح کنید ما سعی میکنیم در سریعترین زمان ممکن پاسخگو باشیم. همچنین اگر نکات تکمیلی در مورد مقاله دارید میتوانید در دیدگاه مطرح کنید.

, , , , , , , , ,

اشتراک گذاری این نوشته:

اعتماد به ما

دریافت تخفیف های هفتگی

آموزش ویدیویی رایگان

پنل مدیریت وردپرس

 خانه و به روزرسانی در وردپرس + آموزش ویدئویی

آموزش نصب ووکامرس

نصب ووکامرس | بروزرسانی ووکامرس + آموزش ویدئویی

نوشته ها در وردپرس

نوشته در وردپرس | پست ها در وردپرس + آموزش ویدئویی

نصب و فعالسازی Easy digital downloads

نصب EDD | نصب و فعالسازی Easy digital downloads

آخرین مقالات به روز شده

نتیجه‌ای پیدا نشد.

رسانه و دیدگاه ها در وردپرس + آموزش ویدئویی
آپلود فایل‌های سنگین با نرم‌افزار فایل زیلا + آموزش ویدئویی

محصولات پیشنهادی

افزونه HT Mega برای المنتور

افزونه HT Mega Pro برای المنتور ورژن ۱.۲.۷ – یک افزودنی فوق‌العاده برای المنتور

افزونه پوشه بندی فایل های رسانه

افزونه پوشه بندی فایل های رسانه ( ورژن ۴.۹.۷ ) | افزونه مرتب سازی فایل های رسانه

آموزش قالب نلس

آموزش قالب نلس | آموزش کار با قالب نلس – رایگان شد

افزونه HT Builder

افزونه ساخت قالب وردپرس برای المنتور | افزونه HT Builder | پلاگین سازنده صفحه HT

آموزش هایی که ممکن است مناسب شما باشند

افزونه پشتیبان گیری وردپرس

۷ تا از بهترین افزونه پشتیبان گیری وردپرس

سئو چیست

سئو چیست ؟

ضرورت یادگیری وردپرس

ضرورت یادگیری وردپرس

کاربران در وردپرس

کاربران در وردپرس + آموزش ویدئویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

چهار − چهار =

فهرست