سئو خارجی – سئو بیرونی – off page seo

بدون دیدگاه
آموزش سئو و بهینه سازی،مقالات آموزشی

سئو خارجی – سئو بیرون صفحه – off page seo

سلام و عرض ادب خدمت شما کاربران عزیز سایت یوتا وردپرس ، در ادمه مباحث سئو به مبحث سئو خارجی یا off page seo ( سئو بیرون صفحه ) می پردازیم.
بعد از سئو داخلی که در مقاله قبلی توضیح دادیم امروز می خواهیم به مبحث سئو خارجی یا off page seo بپردازیم. همانطور که قبلا گفتیم اول باید کارهای مربوط به سئو درون صفحه انجام شود بعد به سئو بیرون صفحه بپردازیم.

اگر میخواهید درباره سئو  به صورت کامل بدانید روی دکمه زیر کلیک کنید تا به کاملترین آموزش سئو وردپرس درسترسی پیدا کنید:

به کارها و فعالیت هایی که خارج از سایت انجام می شود off page seo یا سئو خارجی گفته می شود. در بخش بندی های زیر این فعالیت ها را بررسی میکنیم.

سئو بیرونی

سئو بیرونی

۱ – بررسی نقش Social media یا شبکه های اجتماعی در سئو خارج صفحه :

یکی از جاهایی که خاج از سایت میتوانید فعالیت کنید تا دیده شوید، شبکه های اجتماعی می باشد. اینکار هم برای برند و هم برای سئو شما بسیار مفید است.

در چند سال اخیر شبکه های اجتماعی نقش پر رنگی پیداکرده اند.اولین شبکه اجتماعی که در ایران توجه همگان را به خود جلب کرد فیس بوک بود.

شبکه های اجتماعی در سئو خارج صفحه

  • Face book

با وجود اینکه امروزه شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام طرفداران زیادی دارند اما همچنان از محبوبیت فیس بوک چیزی کم نشده است.شما میتوانید مطالب سایتتان را به صورت اتوماتیک در فیس بوک بفرستید.

نقش فیسبوک در سئو خارج صفحه
یک اپلیکیشن در خود فیس بوک هست، بعد از باز کردن فیس بوک RSS Graffiti  را جستجو کنید این اپلیکیشن برای شما باز میشود. شما باید RSS یا همان feed سایت خودتان را در این اپلیکیشن وارد کنید و مسیر ارسال عکس را انتخاب کنید. برای مثال میخواهید در پیچتان یا در پروفایل یا در گروهی به اشتراک بگذارید. میتوانید در هر جایی که ادمین در دسترس دارید ارسال کنید.

نکته:

فعالیت های اجتماعی شامل معرفی کار خودتان، مقالات و معرفی محصولات می شود. یک فعالیت بسیار مهم در شبکه های اجتماعی این است که سیستم انگیزشی را در مجموعه خود فعال کنید. یعنی کارهای غیر مرتبط با سایتتان انجام دهید. مثلا از عکس ها و یا جملات انگیزشی استفاده کنید. شما می توانید در گوگل کلمه accounting motivation را جستجو کنید و عکس ها و جملات انگیزشی را ببینید هم میتوانید به صورت انگلیسی بگذارید هم میتوانید ترجمه کنید.

 

  • Twitter :

توییتر یک شبکه اجتماعی است که بیشتر کسانی که اهل وب هستند از ان استفاده می کنند. در بین افراد خارج از ایران و بین مدیران شرکت های بزرگ خارجی توییتر محبوبیت بیشتری دارد به گونه ای که فقط از این شبکه اجتماعی استفاده می کنند. شما در این شبکه اجتماعی میتوانید به افرادی دسترسی داشته باشید که حتی در دنیای واقعی هم نمیتوانید با انها در ارتباط باشید.

نقش تویییر در سئو خارجی

شما بدون داشتن ایمیل یا پروفایل انها می توانید انها را دنبال کنید و با انها در ارتباط باشید. در توییتر نیز میتوانید مطالب خود را به صورت اتوماتیک ارسال کنید. یکی از این روش ها در تنظیمات setting  خود تویتر است، و دیگری استفاده از برنامه click to tweet است. خیلی از سایت های معروف از این روش استفاده میکنند.این برنامه به این صورت است که متن بین دو short code   گذاشته میشود و یک باکس اماده برای توییت کردن است و اگر شما یک لینک طولانی بنویسید به طور خودکار لینک را کوتاه میکند.

  • Linked in

این یک شبکه اجتماعی است که  بیشتر به صورت صنعتی و تجاری در ان فعالیت میکنند.این برنامه حالت business  ای دارد.فضای جدی برای فعالیت است.اما برای شما بهتر است در همه ی شبکه های اجتماعی فعالیت داشته باشید و دیده شوید.

نقش لینکدین در سئو خارجی

  • Telegram

با تلگرام همه اشنایی دارند. یکسری پلاگین ها هستند که با استفاده از انها میتوانید مطالب خود را در تلگرام به اشتراک بگذارید ،همچین در تلگرام میتوانید روبوت بسازید و در گروه های مختلف عضو شوید و از طریق پنل مدیریت برای همه گروه ها به صورت همزمان پیام بفرسید.

 

سئو بیرون صفحه

شما میتوانید در سایت Botsaz.com  روبوت خودتان را بسازید.برای ساختن روبوت بخش های اولیه کار در سایت botsaz.com  باید انجام دهید و بقیه مراحل را در خود تلگرام با اد کردن Bot father  باید انجام دهید تا ربوت شما فعال شود.

  • سرویس IFTTT

سرویس IFTTT  یک سرویس بسیار هوشمند است. این سرویس حالت شرطی به وجود می اورد. یعنی با دادن یک شرط که با IF  و then  است به طور اتوماتیک پیام میفرستد. مثلا میگوید هر وقت سایتم بروز شد در linked in بفرست.

تمام دستور ها با if…. then….  نمایش میدهد.و در اصطلاح میگوید برای انها رسپی انتخاب کنید.

برای انتخاب رسپی:

(IF   (this)   Then    (that

سئو خارجی

در ابتدا باید با this  شروع کنید‌. انتخاب کنید که چگونه محتوا را بگیرد. در هر سیستم و برنامه ای که هستید میتوانید انتخاب کنید. برای مثال در RSS  در قسمت new feed  ادرس سایتتان را به صورت https://yotawp.com/feed را وارد کنید و بعد از تست سالم بودن، ایکون میاید. بعد در مرحله بعد باید that  را انتخاب کنید. برای مثال در اینجا فیس بوک را انتخاب کنید بعد از اینکه ای دی فیس بوک را وارد کردید.میتوانید مسیر ارسال پیام و نوعش را مشخص کنید مثلا میخواهید پیام ساده باشد یا به صورت لینک بفرستد یا به صورت عکس باشد و در اخر create action  را کلیک کنید. خودش به صورت اتوماتیک شروع به کار میکند و بعد از ارسال پیام حدودا یک ساعت بعد در فیس بوک نیز میفرستد.

 

  • شبکه های اجتماعی ایرانی:

شبکه های اجتماعی زیادی هستند که میتوانید در انها فعالیت داشته باشید. فیس نما یک شبکه اجتماعی ایرانی است که مخاطب زیادی دارد. پلن های ارزانی دارد و با یک مبلغ ناچیز لینک سایتتان را در پنل کاربری همه کاربرها بفرستید.

نقش شبکه های ایرانی در سئو

کلاب دات کام که از سری مجموعه سایت های صبا می باشد و مخاطب زیادی دارد. هم میهن نیز از سری شبکه های اجتماعی است که با پشتیبانی خبر گزاری فارس نیوز است. خوبی این شبکه اجتماعی این است که اگر مطلبی را رائه دهید ،همه مخاطب های انلاین ان را میبینند.حتی اگر تازه وارد این شبکه اجتماعی شده باشید.
شبکه های اجتماعی ایرانی به صورت اتوماتیک نیستند و باید به صورت دستی مطالب را وارد کنید.

 

  • افزونه های شبکه های اجتماعی برای سئو خارجی :

Social media feather  از سری پلاگین های محبوب شبکه های اجتماعی میباشد.

[su_button url=”https://wordpress.org/plugins/social-media-feather/” target=”blank” color=”#000000″ size=”8″ ]صفحه افزونه[/su_button]

CRESTA social share  که به صورت شناور ایکون ها کنار سایتتان میاید.و میتوانید شکل ظاهری دلخواه خود راه انتخاب کنید.

  [su_button url=”https://fa.wordpress.org/plugins/cresta-social-share-counter/” target=”blank” color=”#000000″ size=”8″ ]صفحه افزونه create social share[/su_button]

 

یکی دیگر از افزونه های معروف monarch  می باشد ولی به دلیل سنگینی به سرور فشار وارد میکند. اما یک شبکه اجتماعی جذاب با انواع حالت های نمایش است و ویژگی های بسیاری دارد.

[su_button url=”https://www.elegantthemes.com/preview/Monarch/” target=”blank” color=”#000000″ size=”8″ center=”yes” ]پیشنمایش افزونه Monarch[/su_button]

افزونه one press locker کاربران را مجبور به لایک و توییت کردن میکند. به این صورت است که یک دکمه editor  اضافه میکند که بین ۲ تا short code  محتوای خود را قرار می دهید و کاربر تا لایک نکند نمی تواند مطلب را بخواند.

 [su_button url=”https://wordpress.org/plugins/social-locker/” target=”blank” color=”#000000″ size=”8″ ]صفحه افزونه social locker[/su_button]

 

۲ – بررسی نقش فعالیت در انجمن ها (Forum) در سئو بیرون صفحه :

یکسری انجمن ها که به صورت عمومی هستند و میتوانید هر فعالیتی را در آن انجام دهید. یکی از معروف ترین این انجمن ها persian tools می باشد که یکی از قدیمی ترین هاست. درچند سال اخیر هر کسی که در اینترنت فعالیت میکند یک اکانت در این انجمن دارد. قسمت های مختلفی دارد.مانند سیستم مدیریت محتوا،نیازمندی ها،استخدام و پرداخت دلار و…. همه فیلد های کاری را دارد و میتوانید تبلیغات خود را انجام دهید. این سایت سرچ بسیار قوی دارد و میتوانید بالا بیاید و همچنین سئوی خوبی دارد.

انجمن p30world ،این نیز یک سایت قدیمی است و یک انجمن عمومی میباشد.شما میتوانید یک صفحه برای معرفی محصول و سایت خود درست کنید و برای بهتر دیده شدن در این انجمن سایت و محصول خود را با یک عکس خوب معرفی کنید.

 

۳ – بررسی نقش فعالیت های وبلاگی (blogging) در سئو خارجی :

بعد از شبکه های اجتماعی و انجمن ها ،یک قسمت دیگر که میتوانید در ان فعالیت کنید، شبکه های وبلاگی است مانند بلاگ فا و میهن بلاگ که معروف هستند.

Blogfa بلاگ فا: یکی از شبکه های وبلاگی، بلاگ فا میباشد که بسیار معروف است. یک قسمت جالب دوباره این شبکه این است که در قسمت وبلاگ های بروز شده هر مطلبی که بفرستید بالا میاید و نمایش داده میشود.و اگر در مرورگر ها جست و جو کنید، در سایت هایی که ضعیف هستند اول وبلاگ ها بالا میاید.

میهن بلاگ: میهن بلاگ در ادامه اپارات و کلاب است. نکته خوب این است که در صفحه رسمی میهن بلاگ، سایت شما بالا میاید. یعنی از یکسری سایت هایی که بازدید خوبی دارند مستقیم لینک میگیرید.

۴ – بررسی نقش سایت های اگهی رایگان در سئو خارج صفحه :

شما می توانید در سایت های آگهی رایگان محصولات و خدمات خودتان را معرفی کنید و آدرس سایتتان را در آنجا قرار دهید.سایت های ثبت آگهی رایگان بسیار زیاد هستند ما در اینجا سه سایت معروف آگهی رایگان را به شما عزیزان معرفی میکنیم.

یکی از معروف ترین سایت های اگهی رایگان، سایت ایستگاه ( istgah.com ) می باشد که اولین سایت نیازمندی ها بود. این سایت بیشتر جنبه تبلیغات صنعتی دارد اما برای هر محتوایی یک فیلد کاری دارد و شما می توانید در دسته خودتان،محتوای خود را منتشر کنید.

در حال حاضر ایستگاه جای خود را به دیوار ( divar.com ) داده است ، دیوار قبلا فقط به صورت یک اپلیکیشن بود که می توانستید در آن خرید و فروش انجام دهید اما در وبسایت ان میتوانید محصولات خود را تبلیغ کنید. دیوار یک سایت بسیار ارزشمند با سئوی قوی می باشد و شما میتوانید مطالب را به صورت رایگان ثبت کنید. اگر بخواهید در صفحه اول باشید باید مبلغ خیلی کم را پرداخت کنید. سایت دیوار برای بازاریابی بسیار موثر است.

سئو بیرونی

سئو بیرونی

 

شیپور ( sheypoor.com ) یک سایت دیگر است که مانند دیوار می باشد. این برنامه تلفیقی از دیوار و ایستگاه می باشد. یعنی اگهی ثبت می کنید که تاریخ عمرش از دیوار بیشتر است و از نظر سئو هم خیلی خوب است.

۵ – بررسی نقش تبلیغ ویدیویی در سئو بیرونی :

یکی از کارهایی که برای سئو بیرونی باید انجام داد، تبلیغ ویدئویی است. نام سایت خود را روی ویدیوی مربوط به کارتان وارد کنید. در پایین فیلم هم لینک سایت خودتان را قرار دهید.

سئو خارج صفحه

سئو خارج صفحه

آپارت :

یکی از بهترین سایت ها که سئو بسیار موثری دارد، سایت اپارات می باشد. شما باید ویدیو های سایتتان را در آپارات قرار دهید و بهتر است url  سایتتان راهم بنویسید تا page authority  بالا برود. این url  به صورت لینکی نیست که مستقیم در سایت برود اما خود گوگل در سرچ لحاظ میکند.

You tube :

یک سایت ویدیویی دیگر است که حالت google friendly  دارد. شما باید ویدئو آموزشی سایت خود را در یوتیوب قرار دهید چون یوتیوب هم از لحاظ سئویی و هم بیزینسی  (business) بسیار ارزشمند است.

اینستاگرام :

میتوانید در اینستاگرام فیلم های حداکثر ۱۰ دقیقه ای را در یک پست قرار دهید.

 

۶ – بررسی نقش اشتراک گذاری عکس در off-page seo :

سایت های زیادی مانند اینستاگرام، فیس بوک، لنزور و … هستند که میتوانید عکس های خود را به اشتراک بگذارید. یکی دیگر از این سایت های خیلی خوب pinterest می باشد. با اینکه در ایران به دلیل فیلتر بودن خیلی کم استفاده می شود اما سئوی خوبی دارد.

off-page seo

off-page seo

اینستاگرام هم که معروفترین برنامه برای اشتراک گذاری عکس است. راه های زیادی برای گرفتن لایک و دیده شدن در اینستاگرام هست. استفاده از هشتگ ها خیلی برای دیده شدن مناسب است. از هشتگ های عمومی تر استفاده کنید. یکی دیگر از ویژگی های اینستاگرام این است که در پروفایلتان میتوانید url  سایتتان را بنویسید اینکار باعث می شود سئوی خوبی داشته باشید.

Lenzor  هم یک سیستم ایرانی مانند اینستاگرام می باشد. وب و برنامه دارد که میتوانید در ان فعالیت کنید.

۷ – بررسی ابزارهای کمکی در سئو خارج صفحه :

یک سری ابزار های کمکی هستند که دسترسی به سایت را افزایش می دهند. شما میتوانید یک اپلیکیشن از روی سایتتان بسازید. یعنی به صورت اتوماتیک از روی سایت خودتان یک اپلیکیشن درست کنید. برای اینکار می توانید از سایت های ایرانی کمک بگیرید که به صورت راستچین هستند. یکی از این سایت ها زوود اپ ( zoodapp.com ) میباشد که به شما اجازه میدهد اپ درست کنید.

سئو بیرون از صفحه

۸ – بررسی اشتراک گذاری مقالات در سئو بیرونی  :

یک کار دیگر که می توانید انجام دهید این است که پاورپوینت های خود را به اشتراک بگذارید. گوگل یک قابلیت جالب دارد که می تواند متن پاورپوینت را در خود index کند و شما به سایتتان لینک دهید، گوگل متوجه میشود.

یکی از سایت هایی که به شما اجازه می دهد پاورپوینت اپلود کنید که کاربرها به صورت اسلایدی ببینند ppt.ir میباشد.

یکی از جاهایی که برای کار کردن روی سئو سایت خیلی خوب است سایت slide share  میباشد که رتبه بسیار خوبی دارد و اگر مقاله ای بگذارید راحت بالا میایید. این سایت متعلق به linked in است. این سایت هم برای یادگیری خودتان و هم سئو مفید است. پس مقاله خود را منتشر کنید و دیده شوید.

یک کار دیگر که میتوانید انجام دهید این است که مقالات و اطلاعات خود را به صورت pdf  در بیاورید.و در سایت های اشتراک pdf به صورت رایگان قرار دهید. مانند سایت کتابناک

۹ – بررسی نقش تبادل لینک در سئو خارج صفحه  :

نقش تبادل لینک در سئو خارج صفحه

تبادل لینک این است که شما و یک سایت دیگر لینک همدیگر را در سایتتان قرار می دهید. این کار دیگر قدیمی شده و سایتی قبول نمیکند ک لینک شما را قرار دهد.اما میتوانید لینک بخرید. گوکل قوانینی دارد ک با خریدن لینک مبارزه میکند اما اگر شما لینک پایدار ۶ ماهه یا یکساله از سایتی خریداری کنید، این دیگر خریدن لینک بحساب نمی اید چون اصولا سایت ها لینک ها را یک ماهه خریداری می کنند. خرید لینک های طولانی مدت روش خوبی است که زود هم نتیجه میگیرید.

۱۰ – بررسی کمپین های تبلیغاتی در off-page seo :

اینکار روی سئوی شما تاثیری ندارد زیرا لینک مستقیم نمیگیرد اما برای اعتبار سایتتان بسیار خوب است .معروف ترین سایت های تبلیغاتی صبا ویژن و A network هستند که کمپین تعریف میکنند و شما به راحتی میتوانید کمپین های خودتان را ایجاد کنید.

کمپین های تبلیغاتی در off-page seo

یادداشت :

شما میتوانید سوالات خودتان را درمورد مقاله یعنی سئو بیرونی – سئو خارجی – off-page seo را در قسمت دیدگاه مطرح کنید ما سعی میکنیم در سریعترین زمان ممکن پاسخگو باشیم. همچنین اگر نکات تکمیلی در مورد مقاله دارید میتوانید در دیدگاه مطرح کنید.

, , , ,

اشتراک گذاری این نوشته:

اعتماد به ما

دریافت تخفیف های هفتگی

آموزش ویدیویی رایگان

ساخت ایمیل در سی پنل

ساخت ایمیل در سی پنل + فیلم آموزشی

آپلود فایل‌های حجیم در وردپرس

آپلود فایل‌های سنگین با نرم‌افزار فایل زیلا + آموزش ویدئویی

آموزش افرونه دستیار هوشمند

آموزش افرونه دستیار هوشمند

کاربران در وردپرس

کاربران در وردپرس + آموزش ویدئویی

آخرین مقالات به روز شده

نتیجه‌ای پیدا نشد.

سئو داخلی – سئوی داخل صفحه – on page seo
پشتیبان گیری از سایت های وردپرسی | ساخت بسته نصب آسان + آموزش ویدئویی

محصولات پیشنهادی

افزونه پوشه بندی فایل های رسانه

افزونه پوشه بندی فایل های رسانه ( ورژن ۴.۹.۷ ) | افزونه مرتب سازی فایل های رسانه

افزودنی اسلایدر پرو المنتور

افزودنی اسلایدر پرو المنتور ورژن ۱.۰.۴ | HT Slider Pro | اسلایدر محصولات و نوشته ها

افزونه HT Builder

افزونه ساخت قالب وردپرس برای المنتور | افزونه HT Builder | پلاگین سازنده صفحه HT

دوره آموزش وردپرس

دوره آموزش کامل وردپرس | آموزش جامع وردپرس

آموزش هایی که ممکن است مناسب شما باشند

ووکامرس چیست

ووکامرس چیست | افزونه ووکامرس | افزونه woocommerce

کوپن تخفیف در ووکامرس

کوپن تخفیف در ووکامرس | کد تخفیف در ووکامرس

تنظیمات پرداخت در ووکامرس

تنظیمات پرداخت در ووکامرس (کامل‌ترین آموزش تصویری)

وردپرس چیست چرا وردپرس

وردپرس چیست و چرا وردپرس ؟ + آموزش ویدئویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

9 + چهارده =

فهرست